Till toppen av sidan
Inga plåtjobb är främmande för oss!
Nav
Inga plåtjobb är främmande för oss!
  • Vi är medlemmar i

Om oss

Häggners Plåtslageri AB ett av Sveriges äldsta Plåtslagerier, grundat 1893 av nuvarande ägaren Jan Häggners farfarsfar.

Vi är för närvarande 9 man och sysslar i huvudsak med byggnadsplåtslageri. Våra uppdragsgivare är främst stora och små byggföretag, privata och kommunala fastighetsbolag, olika kyrkoförsamlingar samt privatpersoner. Dessutom utför vi mycket legoarbeten i tunnplåt till olika uppdragsgivare.

Bland större objekt under åren kan nämnas Trollhättans stadskyrka, Hjärtum kyrka, takläggning på Saabs nya pressverkstad, Missionskyrkan i Trollhättan m.m.

Vår långa erfarenhet innebär att inga plåtjobb är främmande för oss. Vi satsar också på kvalitet, vilket innebär att Ni skall kunna lita på att jobbet blir riktigt utfört. Vår personal har stor erfarenhet av titanzinkplåt, svetsade bandtäckningar i rostfri plåt och naturligtvis band-, skiv- samt fjälltäckningar i aluminium och lackad galvplåt. Vi har även gått Bevegos kurs för montage av solpaneler på tak vars intresse ökar.

Jan Häggner innehar mästarbrev i byggnadsplåtslageri taget 1998. Alla anställda har liftkort och heta arbeten-kort,dessutom har vi genomgått kurser i taksäkerhet och ställningsbyggnad.

Häggners Plåt är medlem i PLR Plåtslagarnas Riksförbund och använder oss av deras kvalitetssystem som bygger på ISO 9001.


Hjärtums kyrka – fjälltäckning med titanzink

haggners2
Nytillverkat kors till Lane-Ryrs kyrka

Vi använder oss av PLR's kvalitetssystem som bygger på ISO 9001.

Kontakta oss gärna